Reconeixement especial a “Tecnonews” a #lanit2017 en motiu del seu 10è aniversari

tecnonews-web

La 22a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc el proper 23 de febrer a l’Auditori, farà un reconeixement especial a la publicació digital Tecnonews (www.tecnonews.info), que enguany commemora els seus deu anys d’història.

Amb aquest reconeixement, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) volen retre un petit homenatge a aquesta plataforma d’expressió i col·laboració de referència entre els diferents agents del sector TIC, impulsada el 2007 per l’Enginyer de Telecomunicació, Carles Martin Badell. 

Amb 500 números editats, més de 7.500 notícies publicades, 1.000 articles d’opinió, més de 50 entrevistes i una base de dades de 15.000 subscriptors, Tecnonews ha assolit amb escreix l’objectiu pel qual va néixer: promoure el desenvolupament del sector de les TIC a l’Estat espanyol i els països de parla hispana, sobre la base de garantir la lliure informació.

Lliurament de premis i conferència doble

Com és habitual, la Nit serà alhora el marc de lliurament dels premis Salvà i Campillo, Alan Turing, del Premi Cisco a la Transformació Digital i del Premi d’Honor. A més, enguany com a novetat, la organització lliurarà el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia).

Prèviament tindrà lloc una doble conferència: una sobre Computació Quàntica, a càrrec de José Ignacio Latorre (Catedràtic de Física Teòrica a la UB i professor al  Centre de Tecnologies Quàntiques de Singapur), i l’altra sobre el Programa Galileu de l’Agència Espacial Europea, a càrrec de Xavier Benedicto (Enginyer de Telecomunicació i director d’aquest programa). Pel que fa al tancament de la Nit, està prevista la participació del MHP de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de la MHP del Parlament, Carme Forcadell.

Més informació i inscripcions a www.lanit.cat

.

Un pensament sobre “Reconeixement especial a “Tecnonews” a #lanit2017 en motiu del seu 10è aniversari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s