SINERGIA signa un acord de partenariat amb el COEINF

sinergia-coeinf-firma-img_5565

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) i Sinergia.business han signat un acord de partenariat per a millorar la coordinació general entre les entitats empresarials aherides, la seva interlocució, la comunicació i les actuacions conjuntes.

L’acord l’han signar, el tres de novembre de 2016, Pere Martínez, president de SINERGIA, i Eduard Martin, degà del COEINF. A l’acte de signatura també hi han assistit Alfonso Rubio-Manzanares, secretari general de SINERGIA, i Miquel Boix, vicedegà tresorer del COEINF.

Sinergia és un acord per fomentar la col·laboració de totes les entitats adherirdes a l’acord per millorar la coordinació i la sinergia entre les empreses que reperenten, així com la innovació i el desenvolupament de les tecnologies. En definitiva un espai de trobada de les associacions del sector tecnològic, amb la finalitat de fer créixer el talent i l’economia del nostre país a traves de la innovació i de la internacionalització. Aquests objetius s’emarquen plenament amb els del COEINF, tal com es posa de manifest amb la signatura d’aquest partenariat.

sinergia-coeinf-firma-img_5570

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s