Sinergia signa un conveni amb el barcelonaqbit-bqb/BQbInstitute

J21C8464

Pere Mártinez, president de SINERGIA, i Alfonso Rubio-Manzanares, President de barcelonaqbit, han signar a primers de març de 2016 un acord de col·laboració per realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació en línia als objectius de les entitats que presideixen.

barcelonaqbit és el punt de trobada internacional, econòmic i social en computació quàntica i CiberseQurity, definit com un Think Thank, és una iniciativa que ajunta els principals actors de la generació d’oportunitats reals en serveis relacionats amb aquesta tecnologia disruptiva.

L’acord s’ha firmat a Barcelona que compta amb una important estructura científica i empresarial, a més d’entitats líders internacionalment com són l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques),  IFAE (Institut de Física d’ Altes Energies) o APWG (AntiPhishin Working Group) que, sense dubte, faran que la CyberseQurity es consolidi  com la nova tecnologia disruptiva que ajudi a millorar la seguretat de la nostra societat.

Es destaca des de l’àrea de formació de barcelona qbit, el bqb Institute, que les noves tecnologies quàntiques aplicades a les telecomunicacions i l’encriptació faran la nostra vida molt més segura.

SINERGIA dins de l’acord que aglutina les principals associacions catalanes d’empreses del sector de les tecnologies de la informació, fa seva la missió d’oferir negoci, difusió, conscienciació i capacitació sobre el impacte de la informàtica quàntica en el sector tecnològic des de diverses perspectives: ciberseguretat, telecomunicacions, computació, etc.

Barcelona 3 de març 2016

J21C8467

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s