Sinergia signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Politècnica de Catalunya

SINERGIA ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Politècnica de Catalunya (FPC), mitjançant el qual s’aplicarà un 10% de descompte en la matrícula dels cursos que ofereixi l’FPC al seu web www.talent.upc.edu quan el participant acrediti pertànyer a qualsevol de les empreses integrades a Sinergia, així com descomptes, a negociar en cada cas, en les activitats de formació in-company que contractin aquestes empreses a l’FPC.

J21C8449

L’acord ve donat per la coincidència d’objectius formatius i l’acreditada experiència en l’àmbit de la formació, la recerca i l’intercanvi i transmissió de coneixements, per això ambdues entitats s’han proposat col·laborar en programes de formació permanent per a professionals en àmbits d’interès comú, i es farà difusió de les activitats formatives i les solucions corporatives que desenvolupa l’FPC entre els seus associats i les associacions membres de SINERGIA.

Barcelona 14 de gener 2016

SOLUCIONS CORPORATIVES

La UPC School està integrada per un equip de professionals que aborda els projectes de formació a mida per a empreses i organitzacions d’una forma integral, prioritzant el rigor, la qualitat i l’assessorament personalitzat dels seus clients. És un equip plural i compromès amb les persones i les organitzacions de l’entorn tecnològic, que ofereix solucions corporatives per afrontar els nous reptes que van apareixent en el context empresarial.

J21C8457

LA FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC

La UPC School of Professional & Executive Development t’ofereix un extens catàleg de formació permanent, amb més de 200 programes anuals de màsters, postgraus i cursos d’especialització d’enfocament professional, adaptats a les necessitats de l’entorn econòmic i social, a les organitzacions i als seus professionals.

L’oferta de postgrau de formació permanent de la UPC està dissenyada per fer créixer les competències dels professionals en les àrees d’arquitectura, edificació i urbanisme, enginyeria civil i industrial, gestió i organització d’empreses, sostenibilitat, i tecnologies de la informació i la comunicació.

Són uns ensenyaments de qualitat, avalats, d’una banda, per la recerca i la transferència de coneixement de la UPC i, de l’altra, per la vinculació de les més de 300 empreses que participen en els programes formatius. Des de l’any 1994, més de 80.000 professionals han impulsat la seva carrera amb aquests programes.

Els programes que s’imparteixen permeten ampliar l’aprenentatge tècnic de cadascuna de les especialitats tecnològiques i posen a l’abast dels professionals els coneixements i les eines necessàries per adquirir noves habilitats personals en l’àmbit de la gestió, la direcció i el lideratge de projectes. El nostre objectiu és ajudar els futurs directius de l’entorn de l’enginyeria, la innovació i la tecnologia a assolir els coneixements idonis i a desenvolupar les habilitats i capacitats necessàries per responsabilitzar-se de les noves competències que demana el mercat professional.

J21C8459

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s