Les fotos del 12×12 Congress i de la taula SINERGIA

12x12congress Pere Martínez Sinergia

Fotografies del 12×12 Congress, la trobada de Cap d’Any de les TIC catalanes impulsada per Tertúlia Digital i la Generalitat de Catalunya,  en coproducció amb Sinergia i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, Telecos.cat i el Col·legi Oficial d’Informàtics de Catalunya que celebrada el 10 de desembre de 2015.
Tertulia Digital 12x12

 Totes les fotos del 12x12Congress

clica aquí per anar al àlbum de Flickr

12×12 Congress – Premi Dona TIC
10 desembre 2015
Auditori del edifici Imagina
Diagonal, 177
Barcelona


Patrocinadors


Organitza

Amb la col·laboració de

Tertulia Digital col·labora amb:
TEDxBarcelona

12x12congress taula SINERIA 12x12

Destaquem la taula Sinergia amb quatre ponències, ha estat presentada per Pere Martínez, president de Sinergia, i moderada per Alfons Rubio-Manzanares, secretari general de Sinergia, vicepresident de la CatEi, president de barcelonaqbit #BQB “The Quantum Information & Criptography ThinkTank”, i ambaixador UNESCO de la Reserva de la Biosfera La Palma.

12x12cogress ASCII

En “La Indústria 4.0 una realitat competitiva”, Benito Cerrillo, president de ASSCII (Associació Catalana d’Informàtica Industrial) i CIO de Vichy Catalán, ha posat de manifest que en la història hi ha quatre moments de canvis radicals: la màquina de vapor, la energia elèctrica, la informàtica i el 4.0.

12x12congress secartys

Josep Rof, president de Secartys i CIO de Synectic – Grup Agbar, en la seva ponència “IOT, Sensoring & Wearables, un món ple d’oportunitats”, ens diu que el 2020 hi haurà 25.000.000.000 de dispositius al món, que ja estem fent servir el Internet of things.

12x12 congress ACECAT

La ponència: “El Cloud Computing & Bigdata, emocionant …!”, Donada per Ferran Doñate, president i CEO de F&Mgroup, president de la ACECCAT (Catalonian Cloud Computing Companies Association), ens aclareix una mica com es gestionen les dades en l’ecosistema digital i com es donen solucions concretes en un camp concret.

12x12congres Rosa Ortuño 2

En “La ciberseguretat, Gaudir sense patir“, impartida per Rosa Ortuño, vicepresidenta de CatEI, Associació Catalana d’Empreses d’Informàtica i CEO de OptimumTIC, veiem que cal preveure totes les mesures tecnològiques per tenir la màxima seguretat en les nostres empreses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s