Les premiades DONA TIC 2015

premidades DONA TIC 2015

El passat 10 de desembre, en la segona edició 12×12 Congress organitzat per Tertúlia Digital, el Pla idigital de la Generalitat de Catalunya, l’Observatori Dona, Empresa i Economia, Sinergia, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) junt amb la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, i Telecos.cat, es van lliurar els Premis 12×12 a la Dona TIC, amb l’objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

El Premi a la Dona TIC s’ha lliurat en quatre modalitats:

Anna Mercadé ha lliurat el Premi en la CATEGORIA DIVULGADORA, a Vanessa Estorach i Caroline Ragot, co-Founders de  Women in Mobile.

En  la CATEGORIA EMPRENEDORA Carme Garcia i Jarque, membre del Comitè Executiu  PIMEC, ha estat l’encarregada de lliurar el Premi  a les germanes  Eva  i  Maria Martín, co-fundadores de  tiendeo.com.

Jordi Puigneró, director general d’Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha estat l’encarregat de lliurar el Premi a la CATEGORIA ACADÈMICA-INVESTIGADORA Núria Oliver,directora científica a  Telefònica I + D.

En  la CATEGORIA PROFESSIONALMiquel Valls,president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​ha lliurat el  Premi  Núria  Torralba, Cisa auditor a CaixaBank.

Jordi Puigneró, ha lliurat també els dos  accèssits en la CATEGORIA ACADÈMICA-INVESTIGADORA que han estat per Begoña García-Zapirain  i  Emilia Gómez.

Ha tancat l’acte  Miquel Valls, president de la  Cambra de Comerç de Barcelona.

 12x12congress premi Don TIC collage

Més informació sobre els premis: “Convocatòria de la 1a edició dels Premis 12×12 Dona TIC“.

L’acte, conduit pe Jordi Marín, director genera de Microsoft Catalunya, va ser un gran èxit en assistència i participació.

Tertulia Digital

12x12congress vista general

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s